Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer info over cookies.
Toepassingen

Live Chat Software

Live chat stelt u in staat in te haken op de customer journey van uw klant, zodat u een potentieel afhaakmoment of ontevredenheid voorkomt. Elke klant doorloopt zijn eigen customer journey. Reactieve- en proactieve chat spelen hierin een positieve rol, door op het juiste moment laagdrempelige contactmogelijkheden te bieden aan uw klant.


“Voor sales werkt live chat goed. Alleen al het aanbieden van deze mogelijkheid op onze website, zoals voor hulp bij de aanmeld­formulieren, geeft geruststelling. Dat het ook werkt, blijkt uit de hogere conversie die we realiseren.” – Joost Luteijn – Manager E-Business Oxxio


Zo haakt maar liefst 60% van uw website bezoekers in het bestelproces af. Omdat ze een probleem ondervinden op uw website of een dringende vraag hebben. Lukt het u om op precies dit moment in contact te komen met uw bezoeker? Dan verlaagt u het aantal afhakers en verhoogt u conversie.

Voordelen Live Chat

Proactieve chat en Reactieve chat bieden onder andere de volgende voordelen voor uw organisatie:
  • Verhogen van conversie of aantal verkopen
  • Verhogen van klanttevredenheid
  • Verhogen customer loyalty
  • Reduceren van kosten

Live Chat Mogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden om via chat in contact met uw bezoeker te komen. Uw bezoeker opent een chat met u of u nodigt proactief uw bezoeker uit voor een chat.

Business Case bepalen

Om live chat succesvol in te zetten is het belangrijk dat u helder krijgt op welke punten in de customer journey de behoefte ligt voor chat en welk effect u wenst te bereiken met het inzetten van chat. De software stelt u in staat om business rules in te stellen. Deze business rules bepalen wie u uitnodigt voor chat en wat de insteek is van deze uitnodiging. Lees meer over het inrichten van proactieve chat

 Lees Brochure

Advanced Reporting

De CoBrowser.net software bevat een groot aantal rapportages die zijn toegespitst op het Live Chat kanaal binnen uw Contact Center. Daarnaast biedt de Advanced Reporting Tool mogelijkheden om uw eigen Business Intelligence toe te voegen of te combineren met andere data uit uw Contact Center. Ook bieden wij koppelingen om de rapportages rechtstreeks in uw eigen Business Intelligence systeem in te regelen.

Afhandeling inregelen

De CoBrowser.net software is zo ingericht dat proactieve uitnodigen en chatknoppen alleen zichtbaar zijn wanneer uw agents daadwerkelijk zijn ingelogd en voldoende capaciteit hebben. Op het moment dat uw klant een chat aangaat, wordt deze toegewezen aan een van de beschikbare medewerkers. CoBrowser.net biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bepalen van deze toewijzing, waaronder:
  • Toewijzing op basis van skill group
  • Toewijzing op basis van specifieke chatknop
  • Toewijzing op basis van specifieke uitnodiging
  • Kiezen tussen random, gelijk verdelen of naar draagkracht
referenties-cobrowser-700px

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

020 - 240 0620

Adresgegevens

Pers & Vacatures

Inschrijven nieuwsbrief