Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer info over cookies.
Gezocht: Accountmanagers Inside Sales (Fulltime)

Sta je te trappelen om je loopbaan in sales te starten? Dan maakt CoBrowser graag kennis met je als Inside sales rep. Wij zoeken commercieel talent om nieuwe markten te veroveren!

Sluitingsdatum: 15 september 2017

Wat ga je doen?

Je creëert leads en kansen en bent verantwoordelijk voor een goede overdracht aan de account executive. Dat doe je door de uitgesproken visie van CoBrowser op klantcontact én onze chat oplossing daarvoor overtuigend te introduceren bij potentiële klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor hen en legt de basis voor de relatie. Je werkt met onze effectieve salesmethode, die gebaseerd is op insight selling en reverse selling.

Hoe zien we het voor ons?

We beginnen met een periode van één maand om te ontdekken of we bij elkaar passen. Antwoorden we allebei met ‘Ja!’, dan krijg je een contract van drie maanden met een marktconform salaris. In deze periode bewijs je dat je targets kunt halen. Dat doe je niet alleen, maar met de hulp van collega’s van wie je veel kunt leren. Gaat dat goed? Dan hebben we alle reden om je aan ons te binden met goede voorwaarden en doorgroei mogelijkheden.Werk op basis van ‘Insight Selling’ en ‘Reverse Selling’
CoBrowser biedt je een programma van een maand om bekend te raken met onze bewezen sales methodes en om je snel up-to-speed te krijgen voor de job.

Even iets over ons

CoBrowser helpt organisaties met het verbeteren van het klantcontact door middel van live chat en cobrowsing. Dit doen we vanuit het mooie Groningen. We zijn gestart in 2008 en werken inmiddels voor o.a. Nationale Vacaturebank, Alliander en Coolblue. Dat betekent dat onze visie op klantcontact indruk maakt. We hebben jou nodig om onze kansen op groei te verzilveren en meer mooie klanten aan te sluiten.

Even iets over jou

Jij bent vlot en vrolijk en je legt gemakkelijk contact. Je hebt een gezonde interesse in de online wereld en komt goed uit je woorden als je erover praat met potentiële klanten. Je hebt bij voorkeur al wat commerciële ervaring opgedaan in bijvoorbeeld bijbanen. Je houdt niet alleen van succes behalen, maar viert je successen graag met je collega’s -tijdens de vrijdagmiddagborrel of gewoon door de week.

Wij bieden

  • Een kennismakings- en opleidingstraject van een maand
  • Passen we bij elkaar? Mooi! Je krijgt een goed contract voor drie maanden
  • Een mooi salaris met de kans op verbetering als je je bewezen hebt
  • De kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien naar bijvoorbeeld Account Executive
  • Gezelligheid!

Fris?
Wil jij werken in een bedrijf met frisse ideëen?
Relaxter?
Ongedwongen en informeel (maar wel professioneel) omgaan met collega’s?
Booming?
Werken in een booming business?
Solliciteer!
Solliciteer bij Jeroen Mahler via jeroen@cobrowser.net.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

020 - 240 0620

Adresgegevens

Pers & Vacatures

Inschrijven nieuwsbrief